VÅRE MENYER

Menyene våre er stadig i endring avhengig av årstid og tilgangen på råvarer. Her finner du sesongens menyer, samt alle andre menyer og priser.

 

Faste menyer

 
 

Festmeny 2018. . .

Rekecocktail 2018 - Reker, egg, grillet hjertesalat, krutong av surdeigsbrød, røkt majones, asparges
Krydderstekt bryst av gårdsand - Grillet aubergine, piementos og ristet sopp. sitrus og salvieglace. Pommes anna
Mørk sjokoladeterte med bringebærsorbet, friske bringebær og vaniljerømme
Pris: 540,- pr. person
Om man ønsker flere retter kan vi tilby dette på forespørsel
Honnorar til kjøkkenpersonell er ikke inkludert

 Andre menyer og priser

Sittemenyer våren 2018 . . .

Meny 1
Oksehalesuppe, grønnsaker julienne, ravioli med oksehaleragu
Bryst av landkylling, gnocchi med salvie, sesongens primører og ølsjy
Hvit sjokolademousse med karamellisert hvit sjokolade og sorbet av norske jordbær
Pris: 550,- pr. person

Meny 2
Rekecocktail med skogsyre, grillet hjertesalat, asparges og røkt majones
Entrecote av okse, hjemmelaget pommes frites, bearnaise saus, syltet og grillet småløk
Pavlova med sitronkrem, lakris og friske bringebær
Pris: 580,- pr. person

Meny 3
Oksetartar, cornichos, syltet rødløk, egg, sjalottløk og frisésalat
Kveite med gylden skorpe, petit pois, bakt purreløk, potetpuré, beurre noisette, karsesalat
Sjokoladecremeux med appelsin, hasselnøttkrokan og melkeis
Pris: 580,- pr. person

Meny 4
Kongekrabbe i brunet smør, med kjernemelksorbet, rug og brønnkarse
Filet av kalv, kremede morkler, nykål med urter, pommes anna med trøffel og timianglace
Nýr, granskudd, rug og blåbær
Pris: 680,- pr. person

Meny 5
Røkt kveitekrem, urter og syltet løk
Duo av and - lår og hjerte, fevebønner, kirsebær, fondantpotet og rødvinsglace
Cremé bruleé av melkesjokolade med salte peanøtter og tørkede bær
Pris: 580,- pr. person

Om du ønsker flere retter kan vi tilby dette på forespørsel
I tillegg til menyprisen tilkommer honnorar til kokk
Alle våre priser finner du nederst på denne siden

Buffeter vår og sommer 2018. . .

Nordisk buffet
Gravet kveite, fenikkel og hjemmelaget knekkebrød
Lettrøkt ørret, sprø grønnsaker og pepperot
Skagensalat med håndpillede reker og friske urter
Hjemmelaget lammerull. Ramsløkmajones og reddiker
Byggrynsalat med syltede solbær
Salat med røkte beter og gresskarkjerner
Asparges, ristede hasselnøtter og krem av vellagret holtefjellost
Porterbraiserte svinekjaker (varm)
Pannestekte jordskokker med røkt smør (varm)
Potetgrateng med epler og fenalår (varm)
Rugbrød og rørossmør
Pris: 530,- pr. person

Middelhavsbuffet
Vellagret manchego og spekefilet
Potetsalat med dijonsennep, balsamico og rosmarin
Salat Nicoise med røkt kolje, egg og aspargesbønner
Grillede middelhavsgrønnsaker med friske urter
Marinerte oliven og artiskokker
Pasta, hjemmelaget pesto, mozzarella og småtomater
Klippfisk brandade (varm)
Salsicciapølser med syltet løk (varm)
Polpette al finocchio (varm)
Ovnstekte poteter og chorizo (varm)
Foccacia, aioli, og smør
Pris: 460,- pr. person

All around the world!
Ørretsashimi, ponzusaus og ristede sesamfrø
Tiraditomarinert laks med pasjonsfrukt, lime og koriander
Røkt kveitekrem med syltet rødløk, rugbrødchips og karse
Potetsalat med mynte, chili, persille og sitron
Kyllinglår med “varme” krydder
Couscous med granateple, tomat og friske urter
Fenikkelsalat med appelsin og timian
Svinenakke med hoisinsaus, peanøtter, koriander og syltede grønnsaker (varm)
BBQ beef brisket (varm)
Ovnsbakt søtpotet med lime og chili (varm)
Vårt eget surdeigsbrød, tzatziki og aioli
Pris: 520,- pr. person

Dessert
Pannacotta med tahitivanilje. Jordbær- og rabarbrakompott
Pavlova med sitronkrem, lakris og friske bringebær
Sjokoladecremeux med pasjonsfrukt og hasselnøttkrokan
Pris: 85,- pr. porsjon

Prisene på buffetene er for minimum 10 personer
Inkluderer ikke levering av mat eller henting av utstyr

Alle våre tjenester og priser:

Levering av mat: 430,-
Henting av utstyr: 430,-

Maten kan også hentes hos oss på i Gårdsveien 6 i Oslo. Vi leverer den da ferdig varmet i termokasse. Utstyret kan leveres tilbake samme sted.

Drikke . . .

Kaffe/te pr. kopp: 25,-
Kaffe/te pr. person: 45,-
Mineralvann 0,5L: 35,-
Isbiter: pris på forespørsel

Mat . . .

Dagens middag: 175,- pr. porsjon
Vanlige snitter: 175,- pr. kuvert (5 enheter)
Store snitter: 235,- pr. kuvert (5 enheter)
Ukens kake: 40,- pr. porsjon
Spesiallaget kake: pris på forespørsel
Småkaker og vafler: 25,- pr. porsjon

Personell . . .

Servitører: 460,- pr. time (min. 5 timer)
Oppvask: 460,- pr. time (min. 5 timer)
Rydding av lokaler: 460,- pr. time (min. 2 timer)
Oppdekking av lokaler: 460,- pr. time (min. 2 timer. Inkl. ikke utstyr)
Låsevakt: 2500,-
Hovmester: 520,- pr. time (min. 5 timer)
Kokk: 520,- pr. time (min. 5 timer)

Utstyrleie . . .

Duker: 220,- pr. duk
Bestikk og stentøy: etter avtale
Kaffetrakter: 650,- pr. dag inkl. to kanner
Kaffekanner: 250,- pr. dag
Termokasser: 50,- pr. dag

Annet: Avfallshåndtering: 250,- pr. sekk