VÅRE MENYER

Menyene våre er stadig i endring avhengig av årstid og tilgangen på råvarer. Her finner du sesongens menyer, samt alle andre menyer og priser.

 

Faste menyer

 
 

Festmeny 2017. . .

Rekecocktail 2017 - Reker, egg, grillet hjertesalat, krutong av surdeigsbrød, røkt majones, asparges
Krydderstekt bryst av gårdsand - Grillet aubergine, piementos og ristet sopp. sitrus og salvieglace. Pommes anna
Mørk sjokoladeterte med bringebærsorbet, friske bringebær og vaniljerømme
Pris: 540,- pr. person
Om man ønsker flere retter kan vi tilby dette på forespørsel
Honnorar til kjøkkenpersonell er ikke inkludert

 Andre menyer og priser

Sittemenyer høsten 2017 . . .

Meny 1
Oksehalesuppe, grønnsaker julienne, ravioli med oksehaleragu
Bryst av landkylling, gnocchi med salvie, sesongens primører og ølsjy
Hvit sjokoladekrem med pasjonfrukt og sjokoladekrystaller
Pris: 550,- pr. person

Meny 2
Rekecocktail med skogsyre, grillet hjertesalat, asparges og røkt majones
Entrecote av okse, krokettpotet, hjemmelaget bearnaise og grillet løk
Pavlova med sitronkrem, lakris og friske bringebær
Pris: 580,- pr. person

Meny 3
Oksetartar, cornichos, syltet rødløk, egg, sjalottløk og frisésalat
Kveite med gylden skorpe, petit pois, bakt purreløk, potetpuré, beurre noisette, karsesalat
Pannacotta med tahitivanilje. Jordbær- og rabarbrakompott og havrecrumble
Pris: 580,- pr. person

Meny 4
Løyrom, ørretrogn og avrugakaviar, potetvaffel, rørosrømme, karse og sjalottløk
Filet av kalv, kremede morkler, nykål med urter, pommes anna med trøffel og timianglace
Nýr, granskudd, rug og blåbær
Pris: 680,- pr. person

Meny 5
Røkt kveitekrem, urter og syltet løk
Duo av and - lår og hjerte, fevebønner, kirsebær, fondantpotet og rødvinsglace
Cremé bruleé av melkesjokolade med salte peanøtter og tørkede bær
Pris: 580,- pr. person

Om du ønsker flere retter kan vi tilby dette på forespørsel
I tillegg til menyprisen tilkommer honnorar til kokk
Alle våre priser finner du nederst på denne siden

Buffeter høsten 2017. . .

Meny 1
Gremolatamarinerte reker
Manchego, fenikkelsalami og ristede mandler
Småpoteter med mynte, chili, sitron og persille
Pastasalat med pesto, soltørket tomat og mozzarella
Marinerte oliven og artiskokker
Bakte middelhavsgrønnsaker med friske urter
Kyllingklubber med hvitløk og estragon (varm)
Ovnstekte poteter og chorizo (varm)
Sennepsglasert svinenakke (varm)
Brød/smør/aioli og tzatziki
Pris: 480,- pr. person

Meny 2
Røkt kveitekrem, syltet løk og ørretrogn (fingermat)
Tiradito av laks med pasjonsfrukt og mango (fingermat)
Ørret “35”grader. Dillkrem og fenikkel (fingermat)
Kyllingrullade med chevre og bacon. Byggrynsalat med estragon
Hoisin marinert andelår. Syltede grønnsaker og friske urter.
Sesongens primører, urtekrem og rugbrødcrumble
Asparges, pinjekjerner og parmesan
Salsiccapølse, syltet rødløk og dijonsennep (varm)
Hvitløks- og timianbakte småpoteter (varm)
Sennepsglasert svinenakke (varm)
Vårt eget surdeigsbrød/smør/aioli og tzatziki
Pris: 530,- pr. person

Meny 3
Lettrøkt laks, pepperot og reddiker (fingermat)
Røkt kveitekrem, syltet løk og ørretrogn (fingermat)
Tiradito av laks med pasjonsfrukt og mango (fingermat)
Ørret “35”grader. Dillkrem og fenikkel (fingermat)
Kyllingrullade med chevre og bacon. Byggrynsalat med estragon
Hoisin marinert andelår. Syltede grønnsaker og friske urter
Sesongens primører, urtekrem og rugbrødcrumble
Asparges, pinjekjerner og parmesan
Salsiccapølse, syltet rødløk og dijonsennep (varm)
Hvitløks- og timianbakte småpoteter (varm)
Sennepsglasert svinenakke (varm)
Vårt eget surdeigsbrød/smør/aioli og tzatziki
Pris: 610,- pr. person

Desserter
Hvit sjokoladekrem med pasjonfrukt og sjokoladekrystaller
Pavlova med sitronkrem, lakris og friske bringebær
Pannacotta med tahitivanilje. Jordbær- og rabarbrakompott og havrecrumble
Melkesjokolade cremé bruleé, salte peanøtter og tørkede bær
Pris: 85,- pr. porsjon

Prisene på buffetene er for minimum 10 personer
Inkluderer ikke levering av mat eller henting av utstyr

Alle våre tjenester og priser:

Levering av mat: 430,-
Henting av utstyr: 430,-

Maten kan også hentes hos oss på i Gårdsveien 6 i Oslo. Vi leverer den da ferdig varmet i termokasse. Utstyret kan leveres tilbake samme sted.

Drikke . . .

Kaffe/te pr. kopp: 25,-
Kaffe/te pr. person: 45,-
Mineralvann 0,5L: 35,-
Isbiter: pris på forespørsel

Mat . . .

Dagens middag: 175,- pr. porsjon
Vanlige snitter: 175,- pr. kuvert (5 enheter)
Store snitter: 235,- pr. kuvert (5 enheter)
Ukens kake: 40,- pr. porsjon
Spesiallaget kake: pris på forespørsel
Småkaker og vafler: 25,- pr. porsjon

Personell . . .

Servitører: 430,- pr. time (min. 5 timer)
Oppvask: 430,- pr. time (min. 5 timer)
Rydding av lokaler: 430,- pr. time (min. 2 timer)
Oppdekking av lokaler: 430,- pr. time (min. 2 timer. Inkl. ikke utstyr)
Låsevakt: 2500,-
Hovmester: 460,- pr. time (min. 5 timer)
Kokk: 460,- pr. time (min. 5 timer)

Utstyrleie . . .

Duker: 220,- pr. duk
Bestikk og stentøy: etter avtale
Kaffetrakter: 650,- pr. dag inkl. to kanner
Kaffekanner: 240,- pr. dag
Termokasser: 50,- pr. dag

Annet: Avfallshåndtering: 250,- pr. sekk