VÅRE MENYER

Menyene våre er stadig i endring avhengig av årstid og tilgangen på råvarer. Her finner du sesongens menyer, samt alle andre menyer og priser.

 

Faste menyer

 
 

Festmeny 2018. . .

Rekecocktail 2018 - Reker, egg, grillet hjertesalat, krutong av surdeigsbrød, røkt majones, asparges
Krydderstekt bryst av gårdsand - Grillet aubergine, piementos og ristet sopp. sitrus og salvieglace. Pommes anna
Mørk sjokoladeterte med bringebærsorbet, friske bringebær og vaniljerømme
Pris: 540,- pr. person
Om man ønsker flere retter kan vi tilby dette på forespørsel
Honnorar til kjøkkenpersonell er ikke inkludert

 Andre menyer og priser

Julemat 2018 . . .

Juletradisjon 1
Urøkt pinnekjøtt med vossakorv, rotmos, dijonsennep, og vildmosepoteter
Pris: 365,- pr. person. To ganger servering.

Juletradisjon 2
Nystekt ribbe med medisterkaker, julepølse, surkål, rødkål, glaserte vildmosepoteter med bakte epler. Julesaus og rørte tyttebær
Pris: 340,- pr. person. To ganger servering.

Nye juletider 1
Honning- og sennepsglasert svinenakke, vildmosepoteter med marinerte fiken, selleripuré, bakte rotgrønnsaker og kryddersjy
Pris: 345,- pr. person. To ganger servering.

Nye juletider 2
Ovnsbakt torskeloin med ristet aromasopp, aspargesbønner, beurre noisette med granateple, potetpurè og aromasopp
Pris: 355,- pr. person. To ganger servering.

Nye juletider 3
Andeconfit med sitrus- og bringebærtilsmakt rødkål, bakte rotgrønnsaker, pastinakkkrem, pommes anna og fikenglace
Pris: 345,- pr. person. 385,- for to ganger servering.

Julebuffeter 2018 . . .

Vår tradisjonsrike julebuffet
Gravlaks og potetsalat med creme fraiche og dill
Tomatsild, sennepsild og rømmesild
Hjemmelaget lammerull med urter og ostekrem
Lefserull med sylte og dijonsennep
Hjemmelaget leverpostei med cornichos og syltede rødbeter
Ribbe med sitrustilsmakt rødkål - varm
Grove medisterkaker - varm
Glaserte småpoteter med epler - varm
Brød, smør og lefse
Pris: 435,- pr. person

Vår moderne julebuffet
Sitrus- og kryddergravet kveite med speket eggeplomme, pepperotkrem og syltet løk
Rekesalat med røkt majones og friske urter
Urtemarinert kalkunbryst med stangselleri, valnøtter og karse
Rilletes av and med rødløkskompott
Hjemmelaget choucroute
Røkte betesalat med ristede gresskarkjerner
Modne oster, fikenkompott og nøtter
Svinekjaker braisert i juleøl og krydder - varm
Ribbepølse med dijonsennep - varm
Potetgrateng med eple og fenalår - varm
Brød, smør og lefse
Pris: 560,- pr. person

Vår eksklusive julebuffet
Kveitetartar med sjalottløk og sprøtt rugbrød
Nykokt hummer med sitronaioli
Løyrom, rørosrømme og rødløk
Italiensk ribberull med tørkede frukter og salvie
Roastbeef av hjort med tyttebærchutney
Kyllingbryst med steinsopp og ostekrem
Assorterte modne oster med kompotter og bær
Urøkt pinnekjøtt, rotmos, vossakorv og dijonsennep - varm
Glaserte vildmosepoteter med bakte epler - varm
Mørk sjokolademousse med bærkompott
Nystekt brød, lefser og Rørossmør
Pris: 950,- pr. person

Sittemenyer høsten 2018 . . .

Meny 1
Oksehaleterrine med løkpuré, salat med kantareller
Bryst av landkylling med steinsopprisotto, glaserte rotgrønnsaker og timiansjy
Hvit sjokolademousse med karamellisert hvit sjokolade og solbærsorbet
Pris: 550,- pr. person

Meny 2
Pannestekte kamskjell røkt blåskjellsaus, blomkål og urter
Entrecote av okse med hjemmelaget pommes frites, bearnaise saus, syltet og grillet småløk
Solbærostekake på havrebunn, syltede solbær og flarn
Pris: 580,- pr. person

Meny 3
Oksetartar, cornichos, syltet rødløk, egg, sjalottløk og frisésalat
Kveite med gylden skorpe, ristet jordskokk, bakt purreløk, potetpuré, rødvinsglace og karsesalat
Sjokoladecremeux med appelsin, hasselnøttkrokan og melkeis
Pris: 580,- pr. person

Meny 4
Røkt kveitekrem, urter og syltet løk
Duo av and - lår og hjerte, fevebønner, kirsebær, fondantpotet og rødvinsglace
Cremé bruleé med tonka-is og kirsebær
Pris: 580,- pr. person

Om du ønsker flere retter kan vi tilby dette på forespørsel
I tillegg til menyprisen tilkommer honnorar til kokk
Alle våre priser finner du nederst på denne siden

Buffeter høsten 2018. . .

Nordisk buffet
Gravet kveite, fenikkel og hjemmelaget knekkebrød (F, GB, GH)
Lettrøkt ørret, sprø grønnsaker og pepperot (F, M)
Skagensalat med håndpillede reker og friske urter (Sk, M, E)
Hjemmelaget lammerull. Ramsløkmajones og reddiker (E, Se)
Byggrynsalat med syltede solbær (GB)
Salat med bakte gulrøtter, honning og solsikkekjerner
Broccoli med ristet hvitløk, hasselnøtter og krem av vellagret holtefjellost (Nø, M)
Porterbraiserte svinekjaker - varm (GB)
Pannestekte jordskokker med røkt smør - varm (M)
Potetgrateng med epler og fenalår - varm (M)
Rugbrød og rørossmør (GR, GH, M)
Pris: 530,- pr. person

Middelhavsbuffet
Vellagret manchego og spekefilet (M)
Potetsalat med dijonsennep, balsamico og rosmarin (Se)
Salat Nicoise med røkt kolje, egg og aspargesbønner (F, E)
Grillede middelhavsgrønnsaker med friske urter
Marinerte oliven og artiskokker
Pasta, hjemmelaget pesto, mozzarella og småtomater (GH, M, Nø)
Klippfisk brandade - varm (F, M, GH)
Salsicciapølser med syltet løk - varm (Se, Su)
Polpette al finocchio - varm
Ovnstekte poteter og chorizo. (Varm) Foccacia, aioli, og smør (GH, E, M, Se)
Pris: 460,- pr. person

All around the world!
Ørretsashimi, ponzusaus og ristede sesamfrø (F, So, Ses, GH)
Tiraditomarinert laks med pasjonsfrukt, lime og koriander (F)
Røkt kveitekrem med syltet rødløk, rugbrødchips og karse (F, M, GR, GH)
Potetsalat med mynte, chili, persille og sitron
Kyllinglår med “varme” krydder. Couscous med granateple, tomat og urter (GH)
Salat med røkte beter og gresskarkjerner
Svinenakke med hoisinsaus, peanøtter, koriander og syltede grønnsaker -varm (GH, Su, So, Nø)
BBQ beef brisket - varm
Ovnsbakt søtpotet med lime og chili -varm
Vårt eget surdeigsbrød, tzatziki og aioli (GH, M, E)
Pris: 520,- pr. person

Dessert
Pannacotta med solbær og karamellisert sjokolade (M)
Pris: 89,- pr. porsjon
Smuldrepai med eple, nøtter og rømmekrem med karamell (M, GH, Nø)
Pris: 89,- pr. porsjon
Sjokoladecremeux med pasjonsfrukt og hasselnøttkrokan (E, M, Nø)
Pris: 99,- pr. porsjon

Prisene på buffetene er for minimum 10 personer
Inkluderer ikke levering av mat eller henting av utstyr

Allergener
Sk= Skalldyr, E= Egg, Se= Sennep, F= Fisk, M= Melk, Su= Sulfitter, Nø= Nøtter, Sel= Selleri, GH= Gluten fra hvete, GR= Gluten fra rug, GB= Gluten fra bygg, So= Soya, Ses= Sesam

Alle våre tjenester og priser:

Levering av mat: 430,-
Henting av utstyr: 430,-

Maten kan også hentes hos oss på i Gårdsveien 6 i Oslo. Vi leverer den da ferdig varmet i termokasse. Utstyret kan leveres tilbake samme sted.

Drikke . . .

Kaffe/te pr. kopp: 25,-
Kaffe/te pr. person: 45,-
Mineralvann 0,5L: 35,-
Isbiter: pris på forespørsel

Mat . . .

Dagens middag: 175,- pr. porsjon
Vanlige snitter: 175,- pr. kuvert (5 enheter)
Store snitter: 235,- pr. kuvert (5 enheter)
Ukens kake: 45,- pr. porsjon
Spesiallaget kake: pris på forespørsel
Småkaker og vafler: 25,- pr. porsjon

Personell . . .

Servitører: 460,- pr. time (min. 5 timer)
Oppvask: 460,- pr. time (min. 5 timer)
Rydding av lokaler: 460,- pr. time (min. 2 timer)
Oppdekking av lokaler: 460,- pr. time (min. 2 timer. Inkl. ikke utstyr)
Låsevakt: 2500,-
Hovmester: 520,- pr. time (min. 5 timer)
Kokk: 520,- pr. time (min. 5 timer)

Utstyrleie . . .

Duker: 220,- pr. duk
Bestikk og stentøy: etter avtale
Kaffetrakter: 650,- pr. dag inkl. to kanner
Kaffekanner: 250,- pr. dag
Termokasser: 50,- pr. dag

Annet: Avfallshåndtering: 250,- pr. sekk