Siden oppstarten i 2013 har vi servert over 40.000 porsjoner mat i over 50 norske byer og steder. Om du har en anledning som trenger et godt måltid, ikke nøl med å ta kontakt.

Dette er hva noen av våre kunder har sagt om oss:

TV

Som cateringleverandør til innspillingen av 71 grader nord serverer Eirik og Pedro nydelig, sunn og variert mat fra Lindesnes til Nordkapp. De legger hele sin sjel i arbeidet og gleder enhver i produksjonen med sin velsmakende mat.

Ann-Karin Sommerfeldt Andresen, Produksjonsleder - 71´Nord. Nordisk Film og TV AS

Bryllup

Vi benyttet Eirik og Pedro som catering til vårt bryllup 22.06.13. Vi var totalt 68 stk. Vi fikk god hjelp til å sette sammen en passende meny, og maten var helt fantastisk! Serveringen var svært profesjonell, og samspillet mellom kjøkken og toastmaster gikk helt som planlagt. Maten på kjøkkenet var klar på minuttet slik det stod i kjøreplanen. Vi mottok også veldig gode tilbakemeldinger fra gjestene på både maten og serveringen, noe den stående applausen etter middagen beviste. Vi ville brukt dere igjen! Tusen hjertelig takk for innsatsen!  

Therese og Aleksander

Festmiddager

Kjære Eirik og Pedro! Jeg vil bare sende dere noen linjer og takke for at dere i Eirik & Pedro bidro til å gjøre vår organisasjons festmiddag den 22. juni til en fantastisk opplevelse. Det er fint å oppleve at alt stemmer - maten var perfekt, serveringen svært profesjonell og gjennomføringen/organiseringen utmerket.

Lars-Ole Svanenhielm Djupdal. M.Phil., M.Sc., Siv.øk./MBE, KHS