Eirik Gran Martinsen, kjøkkensjef

Født: 1983
Favorittmusikk: Rolling Stones og Jokke og Valentinerne
Favoritt fotballag: Newcastle
Beste matopplevelse: Nystekt surdeigsbrød med smør og nyrørte jordbær

Eirik er fra Oslo. Han er utdannet kokk i Norge og hadde praksis ved Holmenkollen Park Hotell. Eirik er trenet innen det kontinentale franske kjøkken, og henter i tillegg inspirasjon fra det baskiske og asiatiske kjøkken. Etter endt praksis jobbet han som souschef og kjøkkensjef ved flere velrenommerte cateringfirmaer i Oslo før han startet opp sammen med Pedro.

 
 
 
 
 

Pedro Barrera, daglig leder

Født: 1981
Favorittmusikk: Vamp og Stevie Wonder
Favoritt fotballag: FC Barcelona
Beste matopplevelse: Mormors kjøttkroketter

Pedro er utdannet eksportmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole. Han er fra Haugesund og er en reiseglad matentusiast. Pedro står for kundekontakten og den daglige driften i firmaet. I tillegg til dette bidrar han på kjøkkenet med erfaring, inspirasjon og som oppvaskhjelp for kokkene.

.

 
 
 
 

Trong Le, kokk

Født: 1984
Favorittmusikk: Susanne Sundfør og Beethoven
Favoritt fotballag: Newcastle
Beste matopplevelse: Østers!

Trong er fra Stavanger hvor han har gått sin mors skole på kjøkkenet. Siden oppstarten av Eirik & Pedro har han vært en viktig bidragsyter og til god hjelp på kjøkkenet for Eirik. Hans vietnamesiske bakgrunn har gitt ham et smaksregister og en kjennskap til råvarer som skiller seg fra det klassiske europeiske kjøkken, noe som ofte kommer til nytte og inspirasjon.

 
 
 
 
 

Jonathan Rekdal, kokk

Født: 1994
Favorittmusikk: Queen
Favoritt fotballag: Aalesunds FK
Beste matopplevelse: Ferske sveler med smørkrem


Jonathan er fra Stranda i Møre og Romsdal. Han gikk i lære på Ekebergrestauranten i Oslo og jobbet siden ved Festningen Restaurant i Oslo før han begynte hos Eirik & Pedro. Jonathan har god erfaring med haute cuisine og er i likhet med Eirik og Pedro opptatt av å prøve nye smaker og teknikker for å stadig kunne tilby kundene nye matopplevelser.