Om oss

Sommeren 2012 var Pedro toastmaster i et bryllup hvor Eirik hadde stått for maten. Variasjonene i menyen og de mange gode smakene gjorde Pedro mildt sagt begeistret over måltidet. På en varm julidag noen uker senere møttes vi og luftet tanken om å starte cateringfirma sammen. Et drøyt halvår senere var firmaet en realitet og i april 2013 reiste vi på vårt første cateringoppdrag med 71° Nord.

Siden den gang har Eirik & Pedro vokst til å bli et firma med flere fast ansatte og mange deltidsansatte. Oppdragene våre spenner seg fra små private selskap til store musikkfestivaler. Vi har blitt en populær leverandør til TV-bransjen, og har de siste årene levert mat til innspillingene av populære TV-programmer som 71° Nord, Hele Norge Baker, Senkveld, Idol, Norske Talenter og Alt for Norge.

Maten til Eirik & Pedro har blitt kjent for å være smakfull og variert. Vi tilpasser menyen til årstid og råvarer, og kundene våre skal ikke tenke “dette kunne jeg gjort hjemme”. Vi lager maten fra bunnen av på kjøkkenet vårt I Oslo, med råvarer levert av annerkjente leverandører fra hele landet.

Alle menyene våre kan tilpasses den enkelte kunden. Vi tar hensyn til de fleste matallergier og spesialdietter.

Gourmet på fjellet, restaurant I stuen.

God mat har ingen grenser og et godt måltid har like stor plass ved et spisebord som på en fjelltopp. Eirik & Pedro har i samarbeid med Storm Adventures levert mat til sultne eventyrere på ekstreme destinasjoner som Treriksrøysa, Trolltunga, Bergsøyan i Senja og mange fler.

Den gode smaken skal man finne i alle ingredienser uansett hvilken mat man spiser og hvor man spiser den.